Student advocacy

IMG_8827

“Hei legiolainen! Olen Silja Viiansalo ja toimin hallituskaudella 2022 Legion hallituksessa edunvalvontavastaavana. Tärkeimpänä tehtävänäni on pitää huolta legiolaisten oikeuksista. Jos sinulle tulee ongelmia, haluat antaa parannusehdotuksia tai palautetta, olethan yhteydessä minuun. Autan ja välitän tietoa oikeille tahoille. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla, alta löytyvällä lomakkeella anonyymisti tai vaikkapa somessa tai nähdessämme yliopistolla ja tapahtumissa!”

Ainejärjestön tärkeimpiin tehtäviin kuuluu jäsentensä edunvalvonta. Hallituksen edunvalvontavastaava tekee tiivistä yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen ja kielikeskuksen kanssa. Legio vaikuttaa muun muassa tenttiaikataulujen suunnitteluun. Edunvalvontavastaavalle voi antaa palautetta myös yksittäisistä kursseista tai oppiaineista.

Edunvalvontavastaavaan voi olla yhteydessä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeelle ei ole pakko laittaa nimeä ja sähköpostiosoitetta, mutta tällöin emme pysty vastaamaan yhteydenottoon tai pyytämään lisätietoja.

For possible contact
For possible contact
en_GBEnglish (UK)