Edunvalvonta

HENRI HALLITUSKUVA

Moi legiolaiset! Olen Henri Tauriainen ja toimin hallituskaudella 2024 Legion hallituksessa edunvalvontavastaavana. Tärkeimpänä tehtävänäni on pitää huolta legiolaisten oikeuksista. Jos sinulle tulee ongelmia tai mieleesi juolahtaa jokin parannusehdotus taikka haluat antaa palautetta, olethan minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä. Autan ja välitän tietoa oikeille tahoille. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla, alta löytyvällä lomakkeella anonyymisti tai vaikkapa somessa tai nähdessämme yliopistolla ja tapahtumissa!

Ainejärjestön tärkeimpiin tehtäviin kuuluu jäsentensä edunvalvonta. Hallituksen edunvalvontavastaava tekee tiivistä yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen ja kielikeskuksen kanssa. Legio vaikuttaa muun muassa tenttiaikataulujen suunnitteluun. Edunvalvontavastaavalle voi antaa palautetta myös yksittäisistä kursseista tai oppiaineista.

Edunvalvontavastaavaan voi olla yhteydessä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeelle ei ole pakko laittaa nimeä ja sähköpostiosoitetta, mutta tällöin emme pysty vastaamaan yhteydenottoon tai pyytämään lisätietoja.

Mahdollista yhteydenottoa varten
Mahdollista yhteydenottoa varten
fiSuomi